Вот вы форумчане английский язык хорошо знаете наверное, можете мне рассказать как вам удалось такой иностранный язык досконально выучить.
Как вам удалось досконально выучить английский язык?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-12-11 13:40:55
Я пробовала с репетитором заниматься, только не очень хорошо у меня всё получалось, потом забросила это дело.
Поделиться32023-12-11 16:57:31
Я английский язык не очень хорошо знал, но начал его недавно активно изучать и уже знаете видны результаты. Могу по телевизору фильм смотреть на английском языке и всё понимаю что там говорят. Кстати я записывался на изучение английского языка вот сюда https://learnenglishonline.ru на специальные онлайн курсы. Просто выбирал для себя удобное время и со мной занимались лучшие преподователи-носители английского языка.
Поделиться42023-12-12 05:17:17
Якщо ви шукаєте репетитора з англійської мови для співпраці, ось деякі поради та кроки, які можуть вам допомогти. Визначте, чому вам потрібен репетитор. Це може бути підготовка до іспитів, покращення навичок розмовної мови, вивчення граматики тощо. Визначте свій рівень знань англійської мови (початківець, середній, високий) для того, щоб репетитор міг вам надавати належну підтримку. Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe Репетитор англійська мова
Поделиться52023-12-12 05:20:15
Різні репетитори спеціалізуються на різних аспектах мови. Деякі фокусуються на розмовній мові, інші на граматиці чи підготовці до іспитів. Оберіть відповідно до ваших потреб. Читайте відгуки від інших учнів та дивіться на рейтинг репетитора. Це може вам допомогти зрозуміти, якісь його методи та якість викладання. Найкращі репетитори на сайті only-student Репетитор англійської мови